choose language:
si | en
team building
Kaj je team building
Team Development - strokovni team building za razvoj tima
timski - zabavni team building programi, ki povežejo ekipo
skupna dozivetja

Nenavadni izleti - zapustite svoje delovno okolje in navade in se prepustite...

Za ekipo je vsekakor dobro, da se imajo člani med seboj možnost spoznati še drugje, v sproščenem vzdušju in skupaj še kaj vsem prijetnega doživijo.

Če se odločate za tak izlet vam nudimo aktivne ali manj aktivne izlete. Izbira naj bo vselej odvisna od strukture in želja ekipe.

Pri večini programov je obstaja tudi možnost izbire - kar pomeni - da je v programu pripravljena akcija za aktivnosti željne in druga možnost za tiste, ki si aktivnosti ne želijo. Tako se lahko celotna ekipa poda na izlet, so v večini časa skupaj, v enem delu pa si aktivnosti željni dajo duška z aktivnostjo, ostali pa uživajo ob manj aktivnem delu programa in se po nekaj časa znova srečajo.

Nekaj predlogov izletov:

Aktivni programi:


timska kolesarska dogodivščina Timska kolesarska dogodivščina- po okolici Ljubljane, po slovenski obali, po Gorenjskem ... kot ekipa se boste podali na skupno kolesarjenje po katerem lepih in zanimivid delov slovenije. Pot bo speljana tako, da ne bo poudarjeno le kolesarjenje, temveč boste doživeli ob tem skupaj še marsikaj, s kolesarjenjem pa se boste razgibali in si popestrili pot med lokacijami . ..
Pohor-Jet Nordijska preizkušnja - ste se že preizkusili v nordijski hoji, ali ste tiste, ki "hodijo s palicami" le od daleč gledali in se spraševali "zakaj že ?" . Kot ekipa se lahko na zaniviv in zabaven način skupaj seznanite in preizkusite v nodrijski hoji, se po nordijsko sprehodite, se ob preizkušnjah nasmejite in še marsikaj doživite . . .
S kajaki po Benetkah S kajaki po Benetkah - Benetke so že tako nekaj posebnega, ogledati si jih z vodne strani,  preveslati Canal grande in spoznati tudi turistom skrite delčke pa je pravo doživetje . .. zato se zapeljemo do predmestja Benetk in se podamo na kajakaško raziskovanje. Predhodne izkušnje z veslanjem niso potrebne . . .
Rafting na Soci Krožni izlet z obiskom Smaragdne reke . . . dolina reke Soče skrita med Alpami ni ravno lahko dostopna, a ko jo obiščemo, jo najlepše spoznamo če naredimo kar krožni izlet po severozahodni Sloveniji  in spoznamo naravne lepote tistega dela slovenije. . . seveda pa vabi rafting na Soči . . .
potovalni kajaki Razni izleti  s potovalnimi kajaki - Potovalni kajaki so stabilni in tako primerni tudi za ne-izkušene. Če se dobro oblečemo ter veslamo celo takrat ko je zunaj sneg . . .  pa še vroče nam postane, prava dogodivščina . . .Cerkniško jezero, Planinsko polje, Slovenska obala - soline, Vrbsko jezero, Šmartinsko jezero . . .
kolesarjanje in rafting Rafting ali kolesarjenje in rafting pod Šmarno goro - Prijeten popoldanski ali pol-dnevni aktivni izlet za ekipo. Ne-zahteven rafting, primeren za vsakogar, a vselej veliiiiko zabave na vodi. . .
Safari na Kolpi Safari na reki Kolpi - s kajaki in mini rafti se odpravimo v dolino reke Kolpe in se predamo njenemu toku. Opazujemo naravo, premagujemo jezove, vmes se lahko ustavimo za piknik . . . zaključimo pa v kateri domačih gostiln, lahko tudi ob spemaljavi tamkajšnje domače žive glasbe . . .
Zimska dogodivščina na snegu Zimske dogodivščine - tudi pozimi je čas za akcijo - letnemu času primerno seveda. Tako vam tudi pozimi pripravimo raznovrstne dogodivščine, ki vključujejo razne zimske snežne aktivnosti - od klasike - sankanja in iger na snegu do povsem nenavadnega snežnega veslanja . . .
   

Bi se podali z vašo ekipo na katero teh dogodivščin? Ali morda še kako drugače?
Tu je podanih le nekaj namigov, program vam pripravimo po vaših željah.
Pišite nam na info@teambuilding.si ali pokličite na
040 917 000 in nam sporočite svoje želje.
 
     
 

Okrepitev timskega dela: ne gre za delati še več in bolj "garati", ključno je DRUGAČE SO-DELOVATI ...

Z več navdiha do dosežkov, ki navdušujejo . . . imate dovolj ustaljejega delovanja in je čas za več kreativnosti in delo z več navdiha?

Kako je lahko vaš tim še boljši ? Želite kakšen premik v delovanju tima?

Team Building v Ljubljani
ali na obrobju Ljubljane. Ljubljana nudi res lepe kotičke in lokacije za vaš team building.

 
     
   
Iksa institute
 
Kdo smo na Teambuilding.si
teambuilding.si kontaktni podatki
pogosto zastavljena vprašanja o teambuildingu
Pošljite nam povpraševanje!
 
Obiščite nas na facebooku!