choose language:
si | en
team building
Kaj je team building
Team Development - strokovni team building za razvoj tima
timski - zabavni team building programi, ki povežejo ekipo
skupna dozivetja

Zanimiva potovanja

Potovanje brez posebnih obveznosti je že samo doživetje. Če je le-to v družbi tima sodelavcev s katerimi so teme pogovorov ponavadi predvsem delovne obveznosti, pa je to lahko še toliko bolj zanimivo. Sodelavce na takih potovanjih lahko spoznamo bolje in v povsem drugi luči in marsikatera skupna delovna obveznost postane zaradi boljše medsebojne vezi lažja.

Pri potovanjih smo skupaj dlje kot zgolj pri izletih in imamo tudi več časa za skupno druženje. Če je program dober in vzdušje zaradi tega prijetno, je tudi kvaliteta medsebojenga druženja boljša . . .

Pripravljenih imamo nekaj možnosti res zanimivih potovanj vaše ekipe. Programe lahko še dodatno prilagodimo vašim željam ali pripravimo poseben program prav za vas.

Kolesarjenje ob Slovenski obali - 2 dni - S kolesi se bomo podali ob Slovenski obali, se družili, zaalbali i in spoznavali tamkajšnje zaminivosti - peljali se bomo po trasi Parenzane in o njei izvedeli več, se ustavili in si ogledali soline ter spoznali delo solinarjev, se ustavili v tokli in spozali pridelavo olja, zvečer poskusili tudi kapljico domačega. . .
A(trak)tivno posočje - 2 ali 3 dni - dolina reke Soče je nekaj čisto posebnega in prav tako je lahko posebno doživetje ko jo obiščemo. Dvo ali tro dnevni program je zasnovan kot krožna pot, pri kateri začutite utrip različnih zakladov posočja, "v živo" preizkusite reko Sočo z raftinogom po njej in ob prijetnem druženju in nanavadnih doživetjih ob tem spoznate, kaj vse se skriva v tem čudovitem delu Slovenije.. . aktivno atraktivno posočje

Rafting na reki Uni - (BiH) - 3 dnevni program
Popeljali vas bomo v Bosno v bližino Bihača. Čaka vas dan ali dva raftinga (po dogovoru) po prečudoviti reki Uni imenovani celo Solza Evrope. Uživali boste ob tamkajšnjih kulinaričnih specialitetah, plesali in se zabavali ob glasbi kakšne prave bosanske pjevalke . . .

rafting na Uni - pravo dozivetje

Rafting na reki Neretvi  (BiH) - 3 dnevni program
Dva dni raftinga na reki Neretvi, dve popolnoma različni doživetji. Za začetek doživetje Mostarja - sprva samostojno, peš ob kakšni kafi, in baklavi, nato rafting skozi Mostar, pod novim - starim Mostom in ogled Mostarja od spodaj. Naslednji dan sledi rafting po prečudovitem kanjonu Neretve,v neokrnjeni naravi, daleč stran od civilizacije. Za zaključek se na povratku ustavimo še v Sarajevu, da začuitimo utrip slovite Baš Čaršije . . .

Rafting na Neretvi - skozi Mostar in po kanjonu
Rafting na reki Tari - 4 dnevni program  (Črna Gora)
Avantura po najdaljšem in najglobljem kanjonu Evrope. Za začetek prenočimo na Žabljaku, najvišjem mestu nekdanje Jugoslavije, sprehodimo se po nacionalnem parku in si ogledamo Črno jezero, nato za dva dni zapustimo civilizacijo in preveslamo najatraktivnejši del prečudovite reke Tare. Nočitev  vmes je  v lesenem "motelu" globoko v kanjonu, ki je le redko komu dostopen. Ob povratku prenočimo še v Sarajevu . Ker je vse skupaj daleč, traja celotno potovanje vsaj kar 4 dni, vendar so tudi dnevi brez veslanja vselej doživetje.
Rafting na Tari -nepozabna avantura!
S potovalnimi kajaki po Kornatih (Hrvaška) - 4 ali 5 dnevni program
Petdnevni aktivni oddih na Kornatih. Nastanjeni bomo na otoku ravni Žakan, kjer bo izhodišče vsah naših dnevnih izletov. Vsak dan se bomo kam odpravili, kaj posebnega doživeli, morda obirali olive, raziskovali filmska prizorišče na Mani, si od blizu ogledali kak samoten svetilnik . . . zvečer pa nas bo vselej pričakala slastna dalmatinska večerja . . .
S potovalnimi kajaki po Kornatih
S potovalnimi kajaki med otoki srednje Dalmacije (Hrvaška) - 4 dnevni
Štiridnevni avanturistični program veslaškega potovanja med otoki srednje Dalmacije. Vse potrebno za preživetje vozimo  s seboj v kajakih, z živili se bomo sproti oskrbujemov lokalnih trgovinicah, zvečer se bomo preizkušamo v kuharskih spretnostih na malih gorilnikih in nočimo  v "apartmajih pod borovci" v šotoru ali celo brez...
potovanje s potovalnimi kajaki
Zimski kajakaški oddih na obali - od 2 dni dalje . . .
Morje in obala imata v zimskih mesecih še poseben čar. Poletne gneče ni in vse, poleti tako zasedene plaže, so na voljo nam za naše užitke in aktivnosti. Ko veslamo po morju se hitro ogrejemo, še kako vroče nam postane, če smo se malo preveč oblekli . . .
Ankaran, Strunjan, Portorož, Umag, Poreč, Rovinj, Pula ... kje bo vaša destinacija ?
zimski_oddih_na_morju
Dvo ali tri dnevni safari po reki Kolpi
Za 2 ali 3 dni se prepustimo toku reke Kolpe, uživamo v kajakih ali mini raftih ob pogledih na neokrnjeno naravo. Vsake toliko časa se ustavimo, si pripravimo morda piknik . . . prenočimo na senu ali v šotoru . . .

Safari na Kolpi

Bi se podali v krogu vašga tima na katero teh potovanj polnih prijetnih doživetij?
Podanih je nekaj predlogov a programe vselej prilagodimo vašim željam . .
.
Pišite nam na info@teambuilding.si ali pokličite na
040 917 000 in nam sporočite svoje želje.

 
     
 

Okrepitev timskega dela: ne gre za delati še več in bolj "garati", ključno je DRUGAČE SO-DELOVATI ...

Z več navdiha do dosežkov, ki navdušujejo . . . imate dovolj ustaljejega delovanja in je čas za več kreativnosti in delo z več navdiha?

Kako je lahko vaš tim še boljši ? Želite kakšen premik v delovanju tima?

Team Building v Ljubljani
ali na obrobju Ljubljane. Ljubljana nudi res lepe kotičke in lokacije za vaš team building.

 
     
   
Iksa institute
 
Kdo smo na Teambuilding.si
teambuilding.si kontaktni podatki
pogosto zastavljena vprašanja o teambuildingu
Pošljite nam povpraševanje!
 
Obiščite nas na facebooku!