choose language:
si | en
team building
Kaj je team building
strokovni team building programi za razvoj tima
zabavni team builidng programi
skupna dozivetja

Kje in s pomočjo katerih aktivnosti izvajamo programe za razvoj tima

Programe za razvoj time lahko izvajamo praktčno kjerkoli in s pomočjo zelo različnih aktivnosti.

Pri lokaciji je predvsem pomembno, da imamo z ekipo možnost umika od drugih (mimoidočih oz. kogarkoli) in motečih dejavnikov vsaj za nemoteno diskusijo. Vsakakor priporočamo, da program poteka izven delovnega okolja

Pri praktičnih nalogah pa je pomembno, da le-te zastavimo tako, da izkušnje nudijo čim boljša izhodišča za prepoznavanje timskega dela in diskusije o ekipi najpomembnejših podočjih.

praktične naloge so lahko:

 • Športno-aktivne, potekajo skozi razne športne aktivnosti (rafting, kolesarjenje, veslanje s  potovalnmi kajaki.) in so prepletene s timskimi nalogami v naravi
 • brez specifičnih športov a v obliki raznih timskih aktivnosti  v naravi
 • manj aktivne a vseeno praktične - primerne za notranje prostore - dvorane, učilnice
 • kreativne - lahko vključujejo likovne, oblikovne ali glasbene ali kuharske spretnosti

Za obliko nalog se dogovorimo z naročnikom glede na želje in  pripravljenost udeležencev za sodelovanje pri aktivnostih. Odvisna je tudi od letnega časa, kraja dogajanja in trajanja samega programa.

Za poglobljeno delo predlagamo vsaj 2 dnevni program, če ne gre drugače, je možna izvedba tudi enodnevnega.

 

Nekaj predlogov lokacij in aktivnosti za izvedbo programov za razvoj tima:

 • na in ob reki Kolpi  - dva ali tri dni potujemo z mini rafti po reki Kolpi. Ustavljamo se na bregovih kjer so udeležencem zastavljene praktične timske vaje. Vsaki nalogi sledi refleksija in diskusija spoznanj, nato lahko tekom sproščenega veslanja do naslednje točke ekipa pasivno procesira pridobljene informacije, utrne se še kakšna ideja . . .

 • v Posočju  - timske naloge, na bregovih reke Soče, ki so prepletene po želji še z mini raftingom ali raftingom po reki  Soče.

 • ob Slovenski ali Hrvaški obali - predvsem izven poletne sezone - timske naloge ob obali ki spo po dogovoru lahko so prepletene s kolesarjejem ali z veslanjem s kajaki po morju . . .

 • v Robanovem kotu / Logarski dolini- razne timske naloge v naravi, ki se prepletajo bodisi z vmesnim kolesarjenjem ali lažjim trekingom med posameznimi lokacijami izvedbe nalog . . .

 • med Rakovim Škocjanom in Cerkniškim jezerom - aktivne timske naloge, prepletene s kolesarjenjem, lahko  tudi z igrami na vodi ali veslanjem s potovalnimi kajaki

 • Na Jezerskem - timske igre v naravi, možnost vključitve kolesarjenja, adrenalinskega parka

 • v Bosni, na in ob reki Uni  - timske naloge se  prepletajo z raftingom po reki Uni

 • v Ljubljani pod Šmarno goro, - v Skok Šport centru in okolici - timske naloge v naravi, ki se lahko prepletajo s kolesarjanjem, po želji tudi raftingom - primerno predvsem za  enodnevne programe

 • V Ljubljani v Tivoliju, po Rožniku . . .

 • . . . . v kraju po vaši izbiri  - predlagajte lokacijo, želeno aktivnost in temo programa za razvoj ekipe in potrudili se bomo kar se da približati se vašim željam.

Program vselej izdelamo po dogovoru glede na želje in potrebe naročnika, ter ga v času izvedbe ves čas prilagajamo obstoječemu stanju in napredku skupine. Pri vseh programih po dogovoru lahko poskrbimo za celotno izvedbo programa - poleg usposabljanja tudi za prevoz, prehrano in nastanitev.

Bi želeli, da si vaša ekipa zastavi konkretne korake, za učinkovitejše timsko delo? Pišite nam na info@teambuilding.si , pokličite na 040 917 000 ali izpolnite obrazec za povpraševanje.

 
     
 

Okrepitev timskega dela: ne gre za delati še več in bolj "garati", ključno je DRUGAČE SO-DELOVATI ...

Z več navdiha do dosežkov, ki navdušujejo . . . imate dovolj ustaljejega delovanja in je čas za več kreativnosti in delo z več navdiha?

Kako je lahko vaš tim še boljši ? Želite kakšen premik v delovanju tima?

Team Building v Ljubljani
ali na obrobju Ljubljane. Ljubljana nudi res lepe kotičke in lokacije za vaš team building.

 
     
   
Iksa institute
 
Kdo smo na Teambuilding.si
teambuilding.si kontaktni podatki
pogosto zastavljena vprašanja o teambuildingu
Pošljite nam povpraševanje!
 
Obiščite nas na facebooku!