choose language:
si | en
team building
Kaj je team building
strokovni team building programi za razvoj tima
zabavni team builidng programi
skupna dozivetja

Strokovno vodenje team building programov

 

 

 


Strokovni - vsebinski del programov za razvoj tima vodim:

Eva Ferjan, univ. dipl psihologinja, Coach za razvoj timov

S teambuilding  - programi za razvoj tima in programi za krepitev vezi tima se ukvarjam že 15 let, ko sem tekom študija psihologije začela proučevati možnosti usposabljanja za učenje delovanja v timu skozi izkustveno učenje v naravi. S tega področja sem tudi diplomirala in se tako še globje posvetila proučevanju različnih vidikov skupinske dinamike.

Kasneje sem znanja nadgrajevala – za začetek na poslovnem področju na šoli IEDC na Bledu ter z udeležbo na več poslovnih izobraževanjih in konferencah, kasneje pa s področja mehkih veščin: mediacije - posredovanja v konfliktih, ter s področja celostnih in energijskih pristopov k človeku.

Coaching pristop z vodenjem in podporo posameznika ali tima k ozaveščanju in iskanju lastne poti, mi je bil vselej blizu. Znanja ter veščine coachinga sem še poglabljala z različnimi treningi, smermi in pristopi pri slovenskih in tujih izvajalcih.

V zadnjem obdobju sem se posvetila tudi sistemskim pristopom in po uspešno opravljenem treningu pridobila certifikat za morderatorja sistemskih organizacijskih postavitev.

Teambuilding programe in pristope k ekipam stalno nadgrajujem.  Pri podjetjih, ki se odločijo za konkretnejše delo na razvoju ekip in posameznikov v njih, vodim poglobljene oblike team-building programov – programe za razvoj in preseganje ovir v timu.

Za doseganje pravih in dolgoročnih učinkov,  programe za razvoj timov kombiniramo še s coachingom timov, coachingom vodij in po potrebi individualnim coachingom posameznikov v timu.

V 15 letih sem sodelovala s številnimi slovenskimi in nekaterimi tuijimi podjetji.

Moja strast so aktivnosti v naravi, zato tudi pri programih za time najpogosteje izvajam v naravi s pomočjo aktivnosti pri čemer sodelujem s sodelavci, specializirani in usposobljeni na svojih specifičnih podočjih aktivnosti.

Programov za razvoj tima ne izvajamo copy – paste, temveč vsakega pripravimo za konkretno ekipo in ga predvsem prilagajamo procesu in dinamiki ekipe, da le ta kar največ pridobi od izvedenega programa.

Kontaktni e-mail: eva@teambuilding.si

 

 
     
 

Okrepitev timskega dela: ne gre za delati še več in bolj "garati", ključno je DRUGAČE SO-DELOVATI ...

Z več navdiha do dosežkov, ki navdušujejo . . . imate dovolj ustaljejega delovanja in je čas za več kreativnosti in delo z več navdiha?

Kako je lahko vaš tim še boljši ? Želite kakšen premik v delovanju tima?

Team Building v Ljubljani
ali na obrobju Ljubljane. Ljubljana nudi res lepe kotičke in lokacije za vaš team building.

 
     
   
Iksa institute
 
Kdo smo na Teambuilding.si
teambuilding.si kontaktni podatki
pogosto zastavljena vprašanja o teambuildingu
Pošljite nam povpraševanje!
 
Obiščite nas na facebooku!