choose language:
si | en
team building
Kaj je team building
Team Development - strokovni team building za razvoj tima
zabavni team builidng programi
Team Adventures - skupna doživetja

Možne lokacije in aktivnosti za izvedbo Timskih izzivov

Timske izzive lahko izvajamo praktčno kjerkoli in s pomočjo zelo različnih aktivnosti.

Pri pripravi izzivov s pomočjo raznih aktivnosti vselej poskrbimo za to, da so le-ti zastavljeni tako, da kar najbolje spodbujajo medsebojne interakcije

praktične naloge so lahko:

 • Športno-aktivne, potekajo skozi razne športne aktivnosti (rafting, kolesarjenje, veslanje s  potovalnmi kajaki.) in so prepletene s timskimi nalogami v naravi
 • brez specifičnih športov a v obliki raznih timskih aktivnosti  v naravi
 • manj aktivne a vseeno praktične - primerne za notranje prostore - dvorane, telovadnice...
 • kreativne - lahko vključujejo likovne, oblikovne ali glasbene ali kuharske spretnosti

Za obliko nalog se dogovorimo z naročnikom glede na želje in  pripravljenost udeležencev za sodelovanje pri aktivnostih. Odvisna je tudi od letnega časa, kraja dogajanja in trajanja samega programa.

glede na različne predlagane programe so predlagane lokacije že navedene, vselej pa lahko lokacijo in program prilagodimo tudi vašim željam . Če imate nekje že dogovorjeno srečanje in ga želite poperstriti s timskim izzivom pridemo tja in vam tam pripravimo program. . . prav tako, če imate svoje objekte, lokacije . . .

sicer pa navajamo še nekaj predlogov lokacij in aktivnosti za izvedbo timskih izzivov

 • v Ljubljani pod Šmarno goro  - v Skok Šport centru in okolici - timske naloge v naravi, ki se lahko prepletajo s kolesarjanjem, po želji tudi raftingom - primerno predvsem za  enodnevne programe

 • na in ob reki Kolpi  - dan, dva ali celo tri dni potujemo z mini rafti po reki Kolpi. Ustavljamo se na bregovih kjer so udeležencem zastavljeni razni timski izzivi, po želji prespimo na seniku . . . .

 • v Posočju  - timski izzivi, ki so prepletene z mini raftingom ali raftingom po reki  Soči in aktivnostmi  ob bregovih Soče.

 • v Strunjanu  - ob slovenski obali - timski izzivi so prepletene z veslanjem s potovalnimi kajaki po morju in s kolesarjejem ob slovenski obali, raziskovanjem poti stare Istrske železnice Parenzane . . .

 • v Robanovem kotu / Logarski dolini - razne timske naloge v naravi, ki se prepletajo bodisi z vmesnim kolesarjenjem ali lažjim trekingom med posameznimi lokacijami izvedbe nalog . . .

 • med Rakovim Škocjanom in Cerkniškim jezerom - aktivne timske naloge, prepletene s kolesarjenjem, lahko  tudi z igrami na vodi ali veslanjem s potovalnimi kajaki

 • Na Jezerskem - timske igre v naravi, možnost vključitve kolesarjenja, adrenalinskega parka

 • v Bosni, na in ob reki Uni  - timske naloge se  prepletajo z raftingom po reki Uni

 • . . . . v kraju po vaši izbiri  - predlagajte lokacijo, želeno aktivnost in temo programa za razvoj ekipe in potrudili se bomo kar se da približati se vašim željam.

Program vselej pripravimo po dogovoru glede na želje in potrebe naročnika. Pri vseh programih lahko poskrbimo za celotno izvedbo programa - poleg samih izzivov in akcije tudi za prevoz, prehrano in nastanitev in še morebitne dodatne storitve.

Bi želeli skozi izzive spodbuditi interakcije in okrepiti vezi med člani vaše ekipe? Pišite nam na info@teambuilding.si , pokličite na 040 917 000 ali izpolnite obrazec za povpraševanje.

 
     
 

Okrepitev timskega dela: ne gre za delati še več in bolj "garati", ključno je DRUGAČE SO-DELOVATI ...

Z več navdiha do dosežkov, ki navdušujejo . . . imate dovolj ustaljejega delovanja in je čas za več kreativnosti in delo z več navdiha?

Kako je lahko vaš tim še boljši ? Želite kakšen premik v delovanju tima?

Team Building v Ljubljani
ali na obrobju Ljubljane. Ljubljana nudi res lepe kotičke in lokacije za vaš team building.

 
     
   
Iksa institute
 
Kdo smo na Teambuilding.si
teambuilding.si kontaktni podatki
pogosto zastavljena vprašanja o teambuildingu
Pošljite nam povpraševanje!
 
Obiščite nas na facebooku!