UČINKI naših programov

Naši programi so namenjeni izboljšanju delovanja tima, sodelovanja v podjetu in dvigu kvalitete življenja pri delu,  večinoma pa udeleženci veliko pridobijo tudi zase osebno in si zato izboljšajo tudi marsikaj v zasebnem življenju. 

"Sestanki kolegija so bili mučni, zdaj se jih veselim."

Redni tedenski sestanki ekipe so mi bili mučni, vlekli so se, porabili smo veliko časa in skoraj nič se nismo zmenili.

Izguba časa.

Zdaj so drugačni, in v njih celo uživam ter se jih veselim. Končno so dobili smisel in čedalje več se zmenimo ter to potem tudi izvedemo. 

Hvala Eva, noro, nisem si predstavljala, da je lahko po treh srečanjih in to niti ne z vsemi, taka sprememba

Tina, vodja projektov

"Manj se trudim in bolj vidijo moje delo."

Razmišljala sem že o tem, da zamenjam službo.

Nisem se počutila sprejete, ves čas sem bila nekje ob strani, bolj malo cenjena in zdelo se mi je, da se lahko še tako trudim, pa nihče ne vidi mojega prispevka.

K Evi sem prišla bolj z namenom, da bi našla, kaj bi res želela – na svoje ali kakšno drugo službo.

Po nekaj individualnih srečanjih povsem drugače dojemam sebe. Ostala sem tu v tej službi. Ja, ostala. In sprejeta sem in cenjena, in manj se trudim ter bolj vidijo moje delo. V bistvu sem v službi, ki sem jo skoraj pustila, in sploh nisem vedela da je ključ za vse v meni! No, pa tudi doma v odnosu s fantom se pozna sprememba – na bolje seveda – pa na tem še delali nisva, le jaz sem se spremenila.

Katarina, oblikovalka in vodja kreative

"Vsebino sem povezala tako s službo kot s privat življenjem."

V glavnem… meni je bilo zelo všeč. Obravnavali smo teme, s katerimi se vsakodnevno srečujem/-o. Veliko delamo avtomatsko in tvoje vodenje mi je odprlo oči, kakšna je razsežnost tega. Res je, treba je gledat širšo sliko – prepogosto premalo sprašujem in s tem ne širim slike oziroma ne slišim drugih.

Tematika seminarja mi je bila “pisana na kožo” (ne vem kako bi se drugače izrazila). Dejansko, vsebino sem povezala tako s službo kot s privat življenjem.

Imeli smo odlično vreme in smo program izpeljali v naravi, na svežemu zraku in sončku. In to je tisto, kar ima dodano vrednost. Aktivnosti na prostem in delavnice. Ne vem če bi od seminarja potegnila isto, če bi cel program imeli v kakšni sejni sobi/dvorani.

Darja, vodja kontrole kakovosti

"Odšel sem kot da sem nova verzija sebe, z lahkotnostjo, ki sem jo poznal le od zgodnjega otroštva."

Spoznal sem te ravno v pravem trenutku, ko mi je vse v življenju postavilo na glavo. Z ženo sva se dogovarjala o ločitvi, sin je imel zdravstvene težave, in hkrati sem bil že na tem, da prodam svoje podjetje, saj sem čutil, da je vse skupaj zame preveliko breme .

Sprva sem bil skeptičen, ko si mi rekla, da je da je rešitev v meni. V meni je bila neodločnost in upor, poskušal sem najti logične razloge, da bi ti rekel ne. A hkrat po drugi strani sem slutil, da je to moja priložnost, in čutil sem neko zaupanje vate, zato sem se le odločil.

Že prvo srečanje mi je prineslo velik preobrat. Počutil sem se, kot da sem odložil težko debelo odejo, ki me je ščitila, da ne bi videl, kaj se resnično dogaja. Ni mi bilo lahko videti, vendar je bilo tako jasno in ob tem  si mi bila tam v podporo, da sem si dovolil videti in si priznati resnico. Počutil sem se tono lažjega.

Domov sem odšel kot da sem nova verzija sebe, z lahkotnostjo, ki sem jo poznal le od zgodnjega otroštva. Objel sem ženo – česar dolgo nisem počel, in solze so me preplavile.  Ona je bila zame drugačna, saj sem bil jaz tako drugačen, podobno je bilo, kot takrat ko sva začela z najino zvezo, vendar veliko globlje. Začela sva se pogovarjati, tudi o temah, o katerih prej 13 let nisva uspela spregovoriti. SIn se je umiril. Opustil sem del posla, ki mi je jemal veliko časa, pa je bil nepomemben.  Vzel sem si čas zase, za počitek, za to, da sem bil z njo in s sinom.  Umiril sem se, počutil sem se sprejetega, varnega, na pravem mestu. Ne, to niso bile samo sanje, to so bile najboljše možne sanje, ki so postale moja resničnost.

Hvala Eva, preprosto ne morem izraziti, kako sem hvaležen, da sem te spoznal, in hvaležen sem za mojo odločitev, da sodelujem s teboj. Dolgo sem okleval med da in ne, poskušal sem se prepričati, da tega ne potrebujem. Zdaj si niti ne predstavljam več, da bi še živel kot stara verzija mene. Hvala ti!

Tadej, podjetnik

Želite aktivirati speče potenciale vašega tima ,  vzpostaviti učinkovitejše sodelovanje, boljše vzdušje in večje zadovoljstvo pri delu?
 
Imate morda zapleteno situacijo na kakšnem drugem področju in želite najti zdravo pot naprej?
 
Kontaktirajte nas in raziskali bomo kako  in s kakšnimi koraki k temu najučinkoviteje pristopiti.

Z oddajo obrazca se strinjate, da bomo vaše podatke hranili v skladu z našo politiko varovanja osebnih podatkov